Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fejezze ki az i és a j vektorok segítségével a c=2a−b vektort, ha a=3i−2j és b=−i+5j !

Főoldal » Középiskola » Matematika
603
Sziasztok! Valaki lenne olyan kedves segitene? Nem erossegem a matematika viszont rossz jegyet se szeretnek kapni!!!
2. Adottak az a(4;3) és b(−2;1) vektorok. a) Adja meg az a hosszát!
b) Számítsa ki az a + b koordinátáit!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az első feladatot részletesen leírom, rajzolom.
Remélem ez alapján már megy a második!
0