Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
634
2. Egy csap a hordót 40 perc alatt, másik 25 perc alatt tölti meg. Mennyi idő alatt végeznek, ha egyszerre nyitják meg őket?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, logika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1/40x+1/25x=1 /*40*25
25x+40x=1000
65x=1000 /:65
x=15.4

15.4 perc alatt
0