Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
688
1. Zoli a kertet egyedül 4 nap alatt ásná fel, a fia egyedül 9 nap alatt. Mennyi idő alatt készülnek el együtt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, logika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1/4x+1/9x=1 /*4*9
9x+4x=36
13x=36 /:13
x=2.77

2.77 nap alatt végeznének
0