Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
486
Sziasztok valaki tudna segiteni matek háziban?
Számítsuk ki a P pont e egyenes távolságát ha C, P(-1.-1) és e, x+2y=7.
D.feladat. P.(1,-3,) és e: x=5-2
3693. :Írjuk fel a kör egyenletét xˇ2 és yˇ2+Ax+By+C=0 alakban középpontja 0,sugara pedig (A,B,C valós számokat jelölnek) ha
a, O(0,0) és r=0,5
b,, O(0,0)és r gyök 2 +gyök3
c. O(-1,2) és r= 1 osztva gyök 5
d, O(-gyök alatt a 3,- gyök alatt 6) és r=2
e,O(-5.-5) és r=5
f,O(1+log2 1osztva8,1-log2 1osztva16)és r=log2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az első feladat "d" pontjából valahonnan lemaradt az y

A 3693-as feladat "f" pontjában az sugar nincs megadva pontosan.
0