Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
408
Sziasztok! Valaki ezt ki tudná számolni nekem, mivel nagyon nem értem az egyenleteket?
78+4xb=7xb
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

78+4xb=7xb/-4xb
78=3xb/:3xb
26=xb
0