Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
485
Az i, j bázisrendszerben az i bázisvektort α szöggel elforgattuk, és az így
kapott vektort e-vel jelöltük.
Add meg az e vektorkoordinátáit, ha
a) α=270°;
b) α=7,5 (radián);
c) α=27π (radián);
d) α=−150°;
e) α=−1500∘;
f) α=3,9 (radián)!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
1

Csatoltam képet.
1