Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Deriválás

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
339
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
`(partial f)/(partial x)=e^{-x^5-3y^3}*(-5x^4-0)=``-5x^4 e^{-x^5-3y^3}`

`(partial f)/(partial y)=e^{-x^5-3y^3}*(0-9y^2)=``-9y^2 e^{-x^5-3y^3}`
1