Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika segitseg leres

Főoldal » Általános iskola » Fizika
391
a 0,5 tamasztofeluletu silecen allo ember 1500Pa nyomast fejt ki a hóra!
Mennyi az ember súlya?

Melyik lapjara fektetve legkisebb egy tegla altal kifejtett nyomas?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
F=p*a= 1500 Pa * 0,5 m² = 750 N a súlya
0