Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek instam :_kitty_v_ snap:kitty_v567 ott írjatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
384
Ábrázold és jellemezd az alábbi függvényeket! f(x)=2x−5 g(x)= 1 −1
3 x+2 h(x)=2x−2+1
i(x)=−x2 +2
A jellemzést az alábbi szempontok szerint végezd!
• értelmezési tartomány
• értékkészlet
• tengelymetszet (tengelypont)
• zérushely
• monotonitás
• szélsőértékek (minimum vagy maximum)
• korlátosság
• paritás (páros vagy páratlan)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0