Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítségre lenne gyorsan szükségem

Főoldal » Középiskola » Matematika
586
Ábrázold és jellemezd az alábbi függvényeket! f(x)=2x−5 g(x)= 1 −1
3 x+2 h(x)=2x−2+1
i(x)=−x2 +2
A jellemzést az alábbi szempontok szerint végezd!
• értelmezési tartomány
• értékkészlet
• tengelymetszet (tengelypont)
• zérushely
• monotonitás
• szélsőértékek (minimum vagy maximum)
• korlátosság
• paritás (páros vagy páratlan)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Segítség!!!
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0