Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
351
Egy kocka élei 11 cm-esek. Hánynégyzetdeciméter a felszíne?
A: 726 B: 7,26 C: 13,31
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

11 cm=1,1 dm A=6a²6·1,1²=7,26 dm² B válasz
0