Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
402
3,6km=.....................m=......................dm 520cm=....................m=......................mm
0,45hektár(ha)=...............m2=.............dm2 90000 mm2=................dm2=..................m2
8 m3=......................dm3=...................dl 60000 cm3=...............dm3=...................hl
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3,6km=3600m=36000dm
520cm=5,2m=5200mm
0,45hektár=4500m2=45dm2
90000mm2=9dm2=0,09m2
8m3=8000dm3=90000dl
60000cm3=60dm3=0,6hl
0