Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
377
Téglatesnek számítsd ki felszínét, térfogatát!
felszíne: A=2( a*b +a*c +b*c ) térfogata: V= a*b*c
ha oldalai: a=16cm, b=8,5cm c=4cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0