Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladatsorban segítség kérése!

Főoldal » Középiskola » Fizika
428
Szeretném a segítségeteket kérni a csatolt képen szereplő feladatok megoldásában!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
p1*V1 = p2*V2

1)
1*105 = x*500
x = 105/500 = 200 liter

2)
6000*105 = 100*105*y
y = 60 liter

3) v2/v1 = t2/t1
15 Co = 278,15 K
50 Co = 323,15 K
v1 = (t1*v2)/t2
v1 = 43,04 liter volt
0