Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan oldjam meg?

Főoldal » Középiskola » Kémia
759
számítsuk ki a hidrogén-klorid-gáz képződéshőjét! ábrázoljuk a számítás lépéseit energiadiagrammon.
Udissz(H2)=436 kJ/mol, Cl2= 243 kJ/mol, HCL= 432kJ/mol
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0