Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
414
Képet. + ellenőrzés
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
6x+4=6+4x
2x=2
x=1
Az ellenőrzés x helyére beírni az 1-et és ha az egyenlőség teljesül akkor jó
4-x=9x-6
10=10x
Az ellenőrzés x helyére beírni az 1-et és ha az egyenlőség teljesül akkor jó
0