Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

NAGYON SŰRGÖS KEVÉS AZ IDŐ VAN KÉP

Főoldal » Általános iskola » Matematika
478
VAN KÉP
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, légyszi, kene, nagyon
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
Beszorzol 6-tal
18-(5-x)=12x+6
13+x=12x+6
7=11x
7/11=x
b,
8x+12-3+3x=3-4+2x+2x
11x+9=4x-1
7x=-10
x=-10/7
1