Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudja? Sürgős!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
390
Oldjuk meg az alábbi egyenleteket, majd ellenőrizzük!
a.)9x –8= 3x + 46
b.)2 –3x = 3x –10
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, doga
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, 6x=54, x=9
9*9-8=3*9+46
73=73
b,12=6x, 2=x
2-3*2=3*2-10
-4=-4
0