Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvények

Főoldal » Középiskola » Matematika
398
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
dolgozat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem
0

Az A pontot tömött, a B pontot üres karikával jelöld majd a rajzodon, és ne húzd tovább a vonalat, mint az A és a B pont
Értékkészlet: y ∈ R; y ∈ [-4; 4]; -4≤y≤4
Szélső érték:
Minimum:
Min. hely: x=-2
Min érték: y=-4
Maximum:
Max. hely: x=2
Max. érték: y= 4
Minimum
Min hely: x= 4
Min érték y=0
0