Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvények

Főoldal » Középiskola » Matematika
345
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Dolgozat!!
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(x-2)(x-4)=0
x2-6x+8=0
Vagy több:
Ha a egy tetszőleges nemnulla valós szám:
a(x-2)(x-4)=0
ax2-6ax+8a=0
0