Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudtok segíteni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
363
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2hl=200l=200dm3
30 dl=3l=3 dm3
206,7-3-200=3,7 dm3
Vagyis 3,7 dm3 kell még.

x=3
2*3-3(5-3)-1=3-y
6-6-1=3-y
-1=3-y
y=4
0