Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika! Koordinátarendszer

Főoldal » Középiskola » Matematika
419
Csatolok képeket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
függvény, koordináta, x, y
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem
0

2.
a)
É.T= x ∈ Z; x ∈ [-6;4]
É.K.= y ∈ [-4;2]
b)
É.T.= x ∈ Z; x ∈ [-5;5]
É.K.= y ∈ [0;4]
A másik képet sajnos nem tudom megnyitni
1