Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudtok segíteni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
409
Alakítsd át! 1,55 m = ….. mm, 1,5 dm2
= ……. cm2, 130mm = …….cm,

1,32 m3
= ……dm3, 1600 dm = ….......m, 1,3 kg = ….... g,
1,9q = ….... kg, 1500g = ….... kg, 1,3t = ….....q,
150 dag = …..... g,
2. / Alakítsd át!: 1,1 h = ..........min, 15 min = .......s, 3600s =...........h,
1,2 d = ..........h, 1,5 h =...........s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1,55 m = 1550 mm, 1,5 dm2
= 150 cm2, 130mm = 13 cm,

1,32 m3
= 1320 dm3, 1600 dm = 160 m, 1,3 kg = 1300 g,
1,9q = 190 kg, 1500g = 1,5 kg, 1,3t = 13q,
150 dag = 1500 g,
1,1 h = 66 min, 15 min = 900 s, 3600s =1 h,
1,2 d = 28,8 h, 1,5 h =5400 s
0