Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék!:)

Főoldal » Középiskola » Matematika
701
Egy drotkerítéssrl bekerített,sík terepen álló antenna magasságát akarjuk meghatározni, de nem férünk közek az antennához a drótkerítés miatt. Ezért a síkon felveszünk egy AB=100m hosszú alapvonalat. Legyen P az antenna csúcsa, míg a P' pont az antenna talppontja a síkon. Az AB szakasz végpontjaiból megmerjük a következő szögeket: BAP'=54°36' ; ABP'=65°41 ; PAP'=49°49'.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, 11., gimnázium, szinusztétel,koszinusztétel
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1