Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok, elég sürgős lenne, nagyon köszi!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
553
Egy antenna emelkedik a síkság fölé,az antenna csúcsa a P pont,míg talppontja a P' pont a síkságon.A síkon fölvett AB=400 méteres szakasz végpontjából az antenna PAP'szög=18°34, illetve PBP'szög=11°27' emelkedési szög alatt látszik, ezenkívül BAP szög=94°16`.Milyen magas az antenna?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Szinusztétel, matek, 11., gimnázium, koszinusztétel
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
1

107,763 méter
0