Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1786
Egy alma leesett a fáról és 10m/s sebességgel ütközött a földhöz. Mennyi ideig esett?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1 másodpercig
Δv = 10
a = 10m/s2 = nehézségi gyorsulás
a = Δv / t -> t = Δv/a -> 10/10 = 1
1