Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
421
Az 5. és a 6.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5.
3-4g=2g+15
3-15=2g+4g
-12=6g
g=-2
Ell.:
3-4*(-2)=2*(-2)+15
11=11

6.
9-2d=d-3
9+3=d+2d
12=3d
d=4
Ell.:
9-2*4=4-3
1=1
Módosítva: 5 éve
0