Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sosssss

Főoldal » Általános iskola » Matematika
424
Egy farmon összesen 3850 állat van, juhok és kecskék. Mennyi juh, illetve kecske van külön-külön, ha a juhok száma négyszerese a kecskék számának?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
kérlek nagyon fontos lenne estig 18 óráig be kell küldenem és 16 órakkor rakott fel a tanárom meg 10 ilyet a többit értem de ezt nem plss
0

x: kecskék száma
4x: juhok száma

4x+x=3850
5x=3850
x=770

4*770=3080

Válasz: 770 kecske, és 3080 juh van a farmon.
0

úristen nagyon köszönöm
0