Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsen valaki

Főoldal » Általános iskola » Matematika
379
Süsü meghívta a szomszéd sárkányvár hétfejű és kilencfejű sárkányait farsangi mulatságra.
19 sárkány érkezett mulatságra. Hány hétfejű és hány kilencfejű sárkány volt, ha összesen 149 fejük volt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
kérlek nagyon fontos lenne estig 18 óráig be kell küldenem és 16 órakkor rakott fel a tanárom meg 10 ilyet a többit értem de ezt nem plss
0

8x9=72
149-72=77
77:7=11

8+11=19

8 kilencfejű és 11 hétfejű
0