Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika hazi SOS!!!!!!!!

Főoldal » Középiskola » Fizika
529
Valaki levezetne a megoldasokat? Sajnos nem ertem..
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
5.
U=230 V
I=2.7 A

a,
Q = I·t
1 = 2.7t /:2.7
0,37=t

0.37 mp alatt

b,
R=U/I
R=230/2.7
R=85 ohm
0