Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
389
8x+10=13x-5
Plusz ellenőrzés
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`8x + 10 = 13x-5`
`10 = 5x - 5`
`15 = 5x`
`x = 3`

`8*3 + 10 = 13*3-5`
`34 = 34`
0