Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koszinusztétel

Főoldal » Középiskola » Matematika
469
1.
cos 60° =
cos(60° + 360°) = cos 420° =
cos(60° + 2 ∙ 360°) = cos( ) =
cos(60° + 3 ∙ 360°) = cos( ) =
cos(60° − 360°) = cos( ) =
2. Feladat (csatoltam képben)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0