Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika help.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1662
Egy golyó álló helyzetből indulva 1,5 másodpercig esik szabadon. Mekkora sebességre gyorsul?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
t =1.5 sec
v=g*t=10*1.5=15 m/s
0