Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
459
Fejezd be az egyenleteket, figyelj az anyagmennyiségekre ! Ba + F 2 = Sr + Br 2 =
Ba + HNO 3 = Sr+ H 2 SO 4 = Ba + (OH) 2 =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
`Ba + F_2 -> BaF_2`

`Sr + Br_2 -> SrBr_2`

`Ba + 2HNO_3 -> Ba(NO_3)_2 + H_2`

`Sr + H_2SO_4 -> SrSO_4 + H_2`

`Ba + (OH)_2 -> Ba(OH)_2`
0