Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
581
S.O.S.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
X/2-5/4=X-1
KOZOS NEVEZO 4
2X-5/4=X-1/1
KULTAG=BELTAG
2X-5=4X-4
-2X=1
X=-1/2
EZ IGY HELYES.
1

Szerintem ez a helyes megoldás!
1