Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek, 10.o

Főoldal » Középiskola » Matematika
610
Hány 0,1 cm átmérőjű ólomsörét önthető egy 2 cm átmérőjű ólomgömbből?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, feladat, Matematika, szöveges, házifeladat, hasonlóság
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
λ= 2 cm : 0,1 cm =20, így λ³=20³=8000 db önthető.
0