Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség! Matek akinek van ideje

Főoldal » Általános iskola » Matematika
344
segítség! Matek akinek van ideje
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Zöldmatek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1
a) 0,7*0,026 = 0,0182 = 1,82%
b) 0,0182*0,2 = 0,00364 = 0,364%
c) 1%
d) 79-szerese

2
a) 1 384 000 000*0,0002 = 276 800 km3
b) 1,384*10^9 km3
c) 0,02-ad része
0