Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help HELP

Főoldal » Általános iskola » Fizika
422
Help plzzz hwlp
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!
w=watt
v=volt
feszültség mennyisége=U
ellenállás=R
elektromos teljesítmény (P=U×I)=(szerintem) P
elektromos munka mértékegysége=J
áramerősség jele=I (mértékegysége: amper (A) mA)
amper=A
frevencia=Hz
ohm=patkó alakú izé
0