Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
603
X+108=5X
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Kivonsz mindkét oldalon x-et: 108=4x
Végül osztunk 4-gyel: 27.

Ellenőrzés:
bal oldal: 27+108=135
jobb oldal: 5*25=135, tehát jól számoltunk.
0