Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna gyorsan segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
462
Legyen az ABCD négyzet A csúcsából induló két vektor: a=AB és b=AD.
Írja fel ezek segítségével az CD vektort!

Legyen az ABCD négyzet A csúcsából induló két vektor: a=AB és b=AD.
Írja fel ezek segítségével az DB vektort!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0