Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
365
Alakítsa szorzattá az alábbi kifejezéseket:
1. 6a4b + acb + 25a18b =
2. 9a4b2 − 16c8 =
3. 36a2 − 84a + 49 =
4. x2 − 20x + 100 =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. ab*(474+c)
2. 8(9ab-16c)
3. -12a+49
4. 2(-9x+50)
1