Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS! Nagyon fontos!

Főoldal » Középiskola » Matematika
458
Oldd meg az egyenleteket!
a, 2( 2x – 11 ) – 5( 2x + 3 ) = 7( 4 – x )
b,(4x + 5 )( 5x – 4 ) = x + 13
c, |2x + 7 | = 1
d, 8 · 3x- 4 · 3x -2 - 3x-3= 609
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0