Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
515
6. A 20 a kifogott halak számának 3-szorosánál 2-vel több. Hány halat fogtunk ki?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, logika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Visszafelé:
20-2=18
18/3=6

Egyenlettel:
3x+2=20 /-2
3x=18 /:3
x=6
0