Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Rövid fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
427
Csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
A tömeg nem kell.

`v = g*t`

t = `v/g` = `8/10` = 0,8 s

s = `g/2*t^2` = `10/2*0.8^2` = 3,2 m

3,2 m magasról esett le a virágcserép.
0