Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
837
Ha elosztjuk két egymás után következő páratlan szám szorzatát a közöttük lévő páros számmal, hányadosul 11 11/12-et kapunk. Melyek ezek a páratlan számok?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, szöveges, 10. osztály
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
11 és 13
Mivel a 11 egész 11/12 = 143/12

11*13= 143
143/12= 11 egész 11/12
Módosítva: 5 éve
0