Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hatvanyozas

Főoldal » Középiskola » Matematika
614
(³√24+³√81-³√192)*(³√375-³√192)=

Koszonom a segitseget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
hatványok
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(³√24+³√81-³√192)*(³√375-³√192)= (2³√3+3³√3-4³√3)*(5³√3-4³√3)= ³√3*³√3= ³√9
0