Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
519
3. Melyik az a szám, melynek 7/1 részéhez 900-at hozzáadva 1000-et kapunk? Egyenlettel kéne! Köszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, egyenlet, logika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
7/1 rész = 7 egész = 7x

7x+900=1000 /-900
7x=100 /:7
x=~14,286
1