Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
541
Valaki megtudna csinalni? Oran ment de azota elfelejtettem
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, légyszi, Valaki
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x+144+x=428 /-144
2x=284 /:2
x=142

142-en a téliben,
142+144=286-an a nyáriban

Téli táborban:
142/428*100=33.2%

Nyári táborban:
286/428*100=66.8%
0