Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ábrázold közös koordináta-rendszerben és jellemed :Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
394
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam!
0

Elsőfokú függvények általános képlete: a*x+b
e(x) -nél : a= 4 b= -4
f(x)-nél : a= -2/3 b= 6
g(x)-nél : a= 0 b= -2

Konstans vagy másnéven nulladfokú függvények általános képlete:
y = b
a g(x)-nél ez y= -2
0