Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
445
Mára kéne, ha lehet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Mára kéne. FONTOS
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

11
6(a+2)
6a+6*2=
6a+12
0

2(2b+3)
2*2b+2*3=
4b+6
0

9(c+6)
9c+9*6=
9c+54
0

2(2d+7)
2*2d+2*7=
4d+14
0

2(2e-3)
2*2e-2*3=
4e-6
0

5(a-4)
5a-5*4=
5a-20
0

4(2b-3)
4*2b-4*3=
8b-12
0

3(3c-2)
3*3c-3*2=
9c-6
0

7(2d-7)
7*2d-7*7=
14d-49
0

2.5(0.5-e)
2.5*0.5-2.5e=
1.35-2.5e
0

Csatoltam képet.
0